Italian Marble Prices italianmarble.co.in

Katni Marble Price | Italian Marble

Italian Marble

Katni Marble

Katni Marble

We are recognized  as a leading Manufacturer and Exporter of Katni Marble in worldwide markets. The Katni Marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.

We have reached the pinnacle in the field of manufacturing Katni Marble. These marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way. We are one of the paramount preferred katni teak marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is considered in production of katni teak marble which perfectly meets international standards. This beige katni marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This Katni marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these katni marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.

We are mines owner and supplier of katni marble. if have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is katni marble & how it looks ?

Ans:-The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed.
It comes in Beige, light green, purple colors. Unlike white marble or Italian marbles; it has very broad strips patterns. This makes possible the diamonds patterns, zik-zak pattern and straight lines patterns. katni marble is basically a god quality of marble. it also known as substitute of important  marbles .   Actually katni is the name of village. Which marble produce from here? That known as katni marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 85 Rs. per sq. feet of katni marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in katni marble ?

Ans :- In katni Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other size depends on customer requirement. Manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 6. sq. feet * 4 sq. feet.

3. which marble flooring patterns are available in katni marble ?

Ans :-basically katni marble is a stone so that all marble flooring patterns can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed.

04. How kani marble looks and what is negative points of katni marble ?

Ans. It comes in Beige, light green, purple colors. Unlike white marble or Italian marbles; it has very broad strips patterns. This makes possible the diamonds patterns, zik-zak pattern and straight lines patterns. katni marble is basically a god quality of marble. it also known as substitute of important  marbles .   Actually katni is the name of village. which marble produce from here. That known as katni marble. katni marble have single negative point. Here colour potion is too much short. You can’t  get same pattern stock in high quaintly.

05. What is the prize range of katni marble?

Ans:- In katni marble tiles are start from 13 rs. sq. feet and slabs are start from 35 up to 85 rs.

06. Which sizes are available in katni marble?

ans:- katni marble tiles basic sizes are available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

In katni Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 6. sq. feet * 4 sq. feet.

04. is figure designs are available in katni marble ?

ans:-It comes in Beige, light green, purple colors. Unlike white marble or Italian marbles; it has very broad strips patterns. This makes possible the diamonds patterns, zik-zak pattern and straight lines patterns.

05. After fitting of katni marble, after how much time polish is require again on katni marble?

Ans:-It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on katni marble.

06. what is the life of katni marble ?

Ans:-katni marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

07. which are the main markets or katni marble ?

Ans:-our main market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar, West Bengal, AndhraPradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman

Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal,

Ludhiana,Agra,Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai, Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh, Mysore, rah
, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur, Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida, Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi,Bokaro, Kozhikode(Calicut), Mangalore, Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule,Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala,Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur,Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar, Darbhanga, Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati, Gandhinagar, Bathinda,Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur, SriGanganagar, Kapra,Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar, Arrah, Panvel,Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali,Navghar, Purnia, Imphal and Mirzapur

Italian Marble Italian Marble Flooring Italian Marble Types Granites Indian Marbles