Sawar Marble

Posted on Posted in Sawar Marble

Sawar Marble

if have any question  in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply  .
1.what is sawar marble &  toranto marbles ?

Ans:-The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed.Sawar marble is basically a average  quality of marble. it also known as toranto marbles. this marble have white color and greenish color linings. it also have different patten like white color and black color linings. actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 6 Rs. per sq. feet up to 8.5 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles.  basic size available  in this range are  24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in sawar marble ?

Ans :-  In sawar Marble,  we  can get too many sizes but the average   size of marble slab  is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet.  other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 6. sq. feet * 6 sq. feet.

3. which marble flooring  pattens are  available in sawar marble ?

Ans :-basically sawar marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality.  i am showing below few photographs  of marble flooring designed

04. how sawar marble  lookes and what is nagative opints of sawar marble ?

Ans.  The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed.Sawar marble is basically a average  quality of marble. it also known as toranto marbles. this marble have white color and greenish color linings. it also have different patten like white color and black color linings. actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 6 Rs. per sq. feet up to 8.5 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles.  basic size available  in this range are  24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

05. what is the prize range of sawar marble ?

Ans. Starting range of sawar marble 13 Rs. Per sq. feet to 80 per sq. feet . prize depend on sawar marble quality and it’s size also. If you will purchase a  sawar marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in sawar marble ?

Ans. sawar  marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. sawar marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in sawar marble ?

Ans. Yes too many designs are available in sawar marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

09. after fitting of sawar marble, after how much time polish is require again on sawar marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on sawar marble.

010. what is the life of sawar marble ?

Ans:-sawar marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

011. which are the main markets sawar white marble ?

Ans:-our main market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar, West Bengal, AndhraPradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman

Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal,

Ludhiana,Agra,Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai, Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh, Mysore, rah

, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur, Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida, Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi,Bokaro, Kozhikode(Calicut), Mangalore, Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule,Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala,Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur,Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar,Darbhanga, Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati, Gandhinagar, Bathinda,Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur, SriGanganagar, Kapra,Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar, Arrah, Panvel,Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali,Navghar, Purnia, Imphal and Mirzapur

 

Sawar Marble, Sawar Marble tiles, Sawar Marble slab, Sawar Marble dungri pattarn, toranto marbles, kishangarh marble, Sawar Marble Price, Sawar Marble Cost, Sawar Marble Kishangarh, Italian Marble, Italian Marble Flooring, Italian Marble Price, Katni Marble, Italian Marble Flooring Designs, Kishangarh, Egyptian Marble

Italian Marble Italian Marble Flooring Italian Marble Types Granites Indian Marbles