Italian Marble Prices italianmarble.co.in

Makrana Albeta Marble | Italian Marble

Italian Marble

Makrana Albeta Marble

Makrana Albeta Marble

Albeta  Marble

if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .

1. what is Albeta marble & how it looks ?

Ans:- The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 1000 years now. Thus a life of next seven generation  is guaranteed. Albeta marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually Albeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as Albeta marble. Starting prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 40 Rs. per sq. feet of Albeta  marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in Albeta marble ?

Ans :-The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of next seven generation  is guaranteed.  In Albeta  Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 8*8 sq. feet. .

3. which marble flooring pattens are available in Albeta marble ?

Ans :-basically Albeta marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed.

Albeta  marble, Albeta marble tiles, Albeta marble slab, Albeta marble mines.

Albeta-Marble-Tiles

04. how Albeta marble lookes and what is nagative opints of Albeta marble ?Ans. The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. Albeta  marble basically looks milky white  with zblack shadow. But if you purchase high rang quality than Z black shadow will become miner. If you will purchase low rang Albeta  marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it and you can’t get a high quantity in pattern of albeta marble.

05. what is the prize range of Albeta marble ?

Ans. Starting range of Albeta  marble 20 Rs. Per sq. feet to 1500  per sq. feet . prize depend on Albeta marble quality and it’s size also. If you will purchase a  Albeta marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in Albeta marble ?

Ans. Albeta marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually Albeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as Albeta marble. Starting prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 1500 Rs. per sq. feet of Albeta  marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Albeta  marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in Albeta marble ?

Ans. Yes too many designs are available in Albeta  marble like galicha patten in z black shade and brownie shadow, purely white pattern.
08. what is the prize range of Albeta marble ?Ans. Starting range of Albeta marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on Albeta marble quality and it’s size also. If you will purchase a  Albeta marble tiles. That will cost you cheap.06. which sizes are available in Albeta marble ?Ans. Albeta marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually Albeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as Albeta marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of Albeta  marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Albeta  marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.07. is figure designs  are available in Albeta marble ?Ans. Yes too many designs are available in Albeta  marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

09. after fitting of Albeta  marble, after how much time polish is require again on Albeta marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 50 up 100 years polish is require on Albeta  marble.

010. what is the life of Albeta marble ?

Ans:-Albeta  marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

07. which are the main markets Albeta white marble ?

Ans:-our main market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar, West Bengal, AndhraPradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman

Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana,Agra, Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai, Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh, Mysore, rah
, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur, Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida, Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi,Bokaro, Kozhikode(Calicut), Mangalore, Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule,Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala,Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur,Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar,Darbhanga, Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati, Gandhinagar, Bathinda,Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur, SriGanganagar, Kapra,Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar, Arrah, Panvel,Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali,Navghar, Purnia, Imphal and Mirzapur

Italian MarbleItalian Marble FlooringItalian Marble TypesGranitesIndian Marbles

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*