India White Marble

Posted on Posted in India White Marble

India White Marble

India white marble

Agaria  india white marble

 if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is Agaria india white marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white  marble is basically a god quality of marble. it also known as Agaria india white marble. this marble have white color and milky look. . actually Agaria white is the name of village. which marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria india white marble ?
Ans :- In Agaria india white marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than
8 sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria india white marble ?
Ans :-basically Agaria india white marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed Agaria india white marble, Agaria india white marble tiles, Agaria india white marble slab, Agaria india white marble mines.

 

05. how Agaria india white marble lookes and what is nagative opints of Agaria india white marble ?
Ans. Agaria white  marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Agaria india white marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria india white marble ?
Ans. Starting range of Agaria india white marble 30 Rs. Per sq. feet to 200 per sq. feet . prize depend on Agaria india white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Agaria india white marble tiles. That will cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria india white marble ?
Ans. Agaria india white marble is basically a god quality of marble. it also known as milky india white marble. this marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet of  Agaria india white marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria india white marble ?
Ans. it is pure india white marble quailty. if you will use any other stone product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria india white marble, after how much time polishis require again on Agaria india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Agaria india white marble.
12. what is the life of Agaria india white marble ?
Ans:-Agaria india white marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more than next five generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad,

West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.

Makrana india white marble

if you have any question in your mind than pls ask us. we will

definitely give you a batter reply .
1. what is Makrana india white marble & how it looks ?
Ans:- Makrana  india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this india white marble have white color and milky look. . actually Makrana is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this india white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of morwad india white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Makrana india white marble ?
Ans :- In Makrana india white marble, we can get too many sizes but the average size of india white marble slab is 6 Sq. feet

* 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.
3. which india white marble flooring pattens are available in Makrana india white marble ?
Ans :-basically Makrana india white marble is a stone so that all india white marble flooring pattens can use with quality. I am showing below few photographs of india white marble flooring designed Makrana india white marble, Makrana india white marble tiles, Makranaindia white marble slab, Makrana india white marble mines it is pure india white marble quailty. if you will any other stone product with makrana marble then you can creat too many designs in it.

04. how Makrana india white marble lookes and what is nagative opints of Makrana india white marble ?
Ans. Makrana  india white marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Makrana india white marble then

you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
05. what is the prize range of Makrana india white marble ?
Ans. Starting range of Makrana india white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000 per sq. feet . prize depend on Makrana india

white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Makrana india white marble tiles. That will cost you cheap.
06. which sizes are available in Makrana india white marble ?
Ans. Makrana india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this india white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this india white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of  Makrana india white marble tiles. basic size available in this range

are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles.Makranaindia white marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7,

4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.
07. is figure designs are available in Makrana india white marble ?
Ans. it is pure white india white marble quailty. if you will any other stone product with makrana india white marble then

you can creat too many designs in it.
05. after fitting of Makrana india white marble, after how much time polish is require again on Makrana india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Makrana india white marble.
06. what is the life of Makrana india white marble ?
Ans:-Makrana india white marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more

than next five generation.

About Makrana
Makrana is located almost in centre of Rajasthan in Nagaur district. It is located 85 KM from Ajmer, 120 KM from Jaipur, and

200 KM from Jodhpur. Rajasthan contributes 50 per cent of total value of minor mineral production in the country and accounts

for 95 per cent of India’s total india white marble production. india white marble reserves in India are estimated to be

1,200 million tones, of which nearly 91 per cent are in the state.

Makrana is famous for the white india white marble mined from the mines around it. The world famous and one of the modern 7

wonders Taj Mahal was built from Makrana india white marble. Known for its white india white marble reserves, it is a small town with a deposit of 56 million tonnes and 40,000 labourers working in 400 mines in the several ranges of the Aravali.

Makrana is main source of india white marble in Rajasthan. Calcitic in nature, Makrana india white marble is regarded as the

oldest in age and finest in quality. The present rate of india white marble production from Makrana is 1.20 lakh tonnes per

year with annual revenue of Rs 36 crore.

The famous Victoria Memorial of Kolkata, the world famous Taj Mahal in Agra, Raudat Tahera in Mumbai and Jain Temple of

Dilwara in South Rajasthan are built from Makrana india white marble.

About india white marbles
india white marble are not just another product procured through mining and used for building interiors and exteriors. It is

extremely beautiful, soft and cost effective than most other wall and floor coverings. It gives a very graceful, natural

finish to any building or home. india white marble is compact metamorphic rock, composed primarily of silica and alumina. It

is easy to clean, requires very little maintenance and also provides high slip resistance & is long lasting.

About Makrana india white marbles
The oldest and the best quality india white marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian india white

marble, no pin holes, no colour change and loss of polish. This is practically verified by the monuments like Taj Mahal in

Agra,Victoria Memorial in Kolkata, Hazratbal in Srinagar, Jain Temples in Dilwara and numerous temples, mosques, churches and

monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is undisputed. Most recently in 2003-04 it has been used

extensively in the Mosque in Abu Dhabi made by the prince of Abu Dhabi, which itself is a testimonial.

Makrana has various mining ranges, popularly known as Dungri, Devi, Ulodi, Saabwali, Gulabi, Kumari, Neharkhan, Matabhar,

Matabhar kumari, Chuck doongri, Chosira etc.

Doongri, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white india white marble, whereas Ulodi is famous for

Albeto india white marble. These mines produce white-brown india white marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga

india white marble whereas almost all mines produce Adanga india white marbles with brown and grey sheds.

Makrana india white marble Industries
near, bsnl office exchange,main choraha
makrana
makrana 341505
Rajasthan
India
Mobile +9192 14 555555

Mobile phone: 092 14555555
Fax:
TTY:
Email address: info@kishangarhindia white marble.com
Description:

we are the seller and exporter of makrana india white marble, sangemarmar, india white marble slab, india white marble tiles,

handicrafts products all related products from makrana india white marble . we are always ready to give you our best .
Areas served:
Payment types: Bank Wire, Traveler’s Check, Invoice, American Express, Cash, MasterCard, Visa, Other
Hours:

Monday: 9:00 am – 5:00 pm
Tuesday: 9:00 am – 5:00 pm
Wednesday: 9:00 am – 5:00 pm
Thursday: 9:00 am – 5:00 pm
Friday: 9:00 am – 5:00 pm
Saturday: Closed
Sunday: Closed

Categories: india white marble Supplier
makrana india white marble
makrana handicrafts
sangemarmar stone
india white marble murtis and temple

Photos:   )

Welcome at kishangarh india white marble. Main markets of Morwad in india are

UttarPradesh,Maharashtra,Bihar,WestBengal,AndhraPradesh,TamilNadu,Madhya,Pradesh,Rajasthan,Karnataka,Gujarat,Orissa,Kerala,Jh

arkhand,Assam,Punjab,Haryana,Chhattisgarh,Delhi,Jammu,and Kashmir,Uttarakhand,Himachal,Pradesh,Tripura,Jaipur,

Rajsmand,katni,Makrana,Udaypur,Meghalaya,Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal,Pradesh,Puducherry,Chandigarh,Mizoram,Sikkim,Andaman

and kolkata
Morwad india white marble
Morwad india white marble

Morwad india white marble if you have any question in your mind than pls ask us. we will

definitely give you a batter reply .

 

 

Morwad India White Marble

1. what is morwad india white marble & how it looks ?

Ans:- morwad  india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this india white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as morwad india white marble. Starting prize range of this india white marble quality is

10 Rs. per sq. feet up to 70 Rs. per sq. feet of morwad india white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in morwad  india white marble ?
Ans :- In morwad india white marble, we can get too many sizes but the average size of india white marble slab is 6 Sq. feet

* 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they

should less than 10 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.

3. which india white marble flooring pattens are available in morwad india white marble ?
Ans :-basically morwad india white marble is a stone so that all india white marble flooring pattens can use with quality. i

am showing below few photographs of india white marble flooring designed
morwad india white marble, morwad india white marble tiles, morwad india white marble slab, Morwad india white marble mines.
brownie shadow, purely white pattern..

brownie shadow, purely white pattern.

 

04. how morwad india white marble  lookes and what is nagative opints of morwad india white marble ?
Ans.  Morwad india white marble basically looks milky white  with green shadow. But if you purchase high rang quality than

green shadow will disappear. If you will purchase low rang morwad india white marble then you will get few quartzes in this

prodect it only single negative point in it.

05. what is the prize range of morwad india white marble ?
Ans. Starting range of morwad india white marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on morwad india white

marble quality and it’s size also. If you will purchase a  morwad india white marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in morwad india white marble ?
Ans. morwad  india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this india white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as morwad india white marble. Starting prize range of this india white marble quality is

13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of morwad india white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Morwad india white marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7,

4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in morwad india white marble ?
Ans. Yes too many designs are available in morwad india white marble like galicha patten in green shade and brownie shadow,

purely white pattern. if you have any question

in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .1. what is morwad india white marble & how it looks

?Ans:- morwad  india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this india white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as morwad india white marble. Starting prize range of this india white marble quality is

10 Rs. per sq. feet up to 70 Rs. per sq. feet of morwad india white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .2. Which sizes are available in morwad  india white marble ?Ans :-

In morwad india white marble, we can get too many sizes but the average size of india white marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.

feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less

than 10 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.3. which india white marble flooring pattens are available in morwad india white marble

?Ans :-basically morwad india white marble is a stone so that all india white marble flooring pattens can use with quality. i

am showing below few photographs of india white marble flooring designedmorwad india white marble, morwad india white marble

tiles, morwad india white marble slab, Morwad india white marble mines04. how morwad india white marble  lookes and what is

nagative opints of morwad india white marble ?Ans.  Morwad india white marble basically looks milky white  with green shadow.

But if you purchase high rang quality than green shadow will disappear. If you will purchase low rang morwad india white

marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
08. what is the prize range of morwad india white marble ?Ans. Starting range of morwad india white marble 13 Rs. Per sq.

feet to 250 per sq. feet . prize depend on morwad india white marble quality and it’s size also. If you will purchase a

morwad india white marble tiles. That will cost you cheap.06. which sizes are available in morwad india white marble ?Ans.

morwad  india white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white marble.

this india white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white marble

produce from here. that known as morwad india white marble. Starting prize range of this india white marble quality is 13 Rs.

per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of morwad india white marble tiles. basic size available in this range are 24*9,

21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Morwad india white marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8

sq. feet . it depends on customer requirement.07. is figure designs  are available in morwad india white marble ?Ans. Yes too

many designs are available in morwad india white marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white

pattern.

09. after fitting of morwad india white marble, after how much time polish is require again on morwad india white marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on morwad india white marble.

10. what is the life of morwad india white marble ?

Ans:-morwad india white marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your

more than next five generation.

07. which are the main markets morwad white india white marble ?
Ans:-our main market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar, West Bengal, AndhraPradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh,

Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir,

Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal

Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman

Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna,

Indore, Thane, Bhopal,Ludhiana,Agra,Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai,Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh, Mysore, rah, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur,Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida,Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi,Bokaro, Kozhikode(Calicut), Mangalore,  Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule,Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala,Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur,Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar, Darbhanga, Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati,Gandhinagar, Bathinda,Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur,
SriGanganagar, Kapra,Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar,Arrah, Panvel,Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali,Navghar, Purnia, Imphal
and Mirzapur.

Italian MarbleItalian Marble FlooringItalian Marble TypesGranitesIndian Marbles

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *