Dharmeta Marble

Posted on Posted in Dharmeta Marble

Dharmeta Marble

Dharmeta Marble

This dharmeta Marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these dharmeta Marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
We are mines owner and supplier of dharmeta Marble. if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is dharmeta Marble & how it looks ?

Ans:- The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed. dharmeta   marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually dharmeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as dharmeta Marble. Starting prize range of this marble quality is 10 Rs. per sq. feet up to 70 Rs. per sq. feet of dharmeta Marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in dharmeta   marble ?
Ans :-The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed. In dharmeta Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 10 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.

3. which marble flooring pattens are available in dharmeta Marble ?
Ans :-basically dharmeta Marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed

dharmeta Marble, dharmeta Marble tiles, dharmeta Marble slab, dharmeta Marble mines.

04. how dharmeta Marble  lookes and what is nagative opints of dharmeta Marble ?
Ans.  dharmeta Marble basically looks milky white  with green shadow. But if you purchase high rang quality than green shadow will disappear. If you will purchase low rang dharmeta Marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.

05. what is the prize range of dharmeta Marble ?
Ans. Starting range of dharmeta Marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on dharmeta Marble quality and it’s size also. If you will purchase a  dharmeta Marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in dharmeta Marble ?
Ans. dharmeta   marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually dharmeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as dharmeta Marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of dharmeta Marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. dharmeta Marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in dharmeta Marble ?
Ans. Yes too many designs are available in dharmeta Marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

08. what is the prize range of dharmeta Marble ?Ans. Starting range of dharmeta Marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on dharmeta Marble quality and it’s size also. If you will purchase a  dharmeta Marble tiles. That will cost you cheap.06. which sizes are available in dharmeta Marble ?Ans. dharmeta   marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually dharmeta  is the name of village. which marble produce from here. that known as dharmeta Marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of dharmeta Marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. dharmeta Marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.07. is figure designs  are available in dharmeta Marble ?Ans. Yes too many designs are available in dharmeta Marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

09. after fitting of dharmeta Marble, after how much time polish is require again on dharmeta Marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on dharmeta Marble.

010. what is the life of dharmeta Marble ?

Ans:-dharmeta Marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.
07. which are the main markets dharmeta  white marble ?

Ans:-our main targeted market in india are Uttar Pradesh  , Maharashtra  , Bihar  , West Bengal  , AndhraPradesh  , TamilNadu  , Madhya  , Pradesh  , Rajasthan  , Karnataka  , Gujarat  , Orissa  , Kerala  , Jharkhand  , Assam  , Punjab  , Haryana  , Chhattisgarh  , Delhi  , Jammu and Kashmir  , Uttarakhand  , Himachal Pradesh  , Tripura  , Jaipur  , Rajsmand  , katni  , Makrana  , Udaypur  , Meghalaya  , Manipur,Nagaland,Goa  , Arunachal Pradesh  , Puducherry  , Chandigarh  , Mizoram  , Sikkim and Andaman Mumbai  , Delhi  , Bangalore  , Kolkata  , Chennai  , Hyderabad  , Ahmedabad  , Pune  , Surat  , Kanpur  , Jaipur  , Lucknow  , Nagpur  , Patna  , Indore  , Thane  , Bhopal  ,Ludhiana,Agra,Pimpri  , Chinchwad  , Nashik  , Vadodara  , Faridabad  , Ghaziabad  , Rajkot  , Meerut  , Kalyan-Dombivali  , NaviMumbai  , Amritsar  , Varanasi  , Aurangabad  , Solapur  , Allahabad  , Jabalpur  , Srinagar  , Ranchi  , Visakhapatnam  , Chandigarh  , Mysore  , Jodhpur  , Guwahati  , Coimbatore  , Vijayawada  , Mira-Bhayandar  , Gwalior  , Hubballi-Dharwad  , Bhubaneswar  , Jalandhar  , Salem  , Madurai  , Aligarh  , Bhiwandi  , Kota  , Bareilly  , Thiruvananthapuram  , Moradabad  , Tiruchirappalli  , Raipur  , Gorakhpur  , Bhilai  , Jamshedpur  , Amravati  , Cuttack  , Rajpur  , Sonarpur  , Bikaner  , Kochi(Cochin)  , Bhavnagar  , Warangal  , Siliguri  , Ulhasnagar  , Kolhapur  , Dehradun  , Jammu  , Nanded  , Ajmer  , Durgapur  , Gulbarga  , Guntur  , Jamn,agar  , Bhatpara  , Saharanpur  , South Dumdum  , Jalgaon  , Noida  , Maheshtala  , Korba  , Asansol  , Ujjain  , Gaya  , Malegaon  , Tirunelveli  , Udaipur  , Belgaum  , Akola  , Davanagere  , Tirupur  , Ahmadnagar  , Jhansi,Bokaro  , Kozhikode(Calicut)  , Mangalore  , Kollam(Quilon)  , Nellore  , Gopalpur  , Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati  , Brahmapur  , Ambattur  , Dhule,Quthbullapur  , Tumakuru(Tumkur)  , Muzaffarnagar  , Bhilwara  , Bhagalpur  , Shivamogga  , (Shimoga)  , Mathura  , Muzaffarpur  , Patiala,Bellary  , Rohtak  , Singrauli  , Kamarhati  , Hisar  , Chandrapur  , Shahjahanpur  , Bally  , Firozabad  , Nala  , Sopara  , Panipat  , Thrissur,Nizamabad  , Parbhani  , Bilaspur  , Kulti  , Etawah  , Bardhaman  , Alwar,Darbhanga  , Rampur  , Naihati  , Kakinada  , Aizawl  , Dewas  , MauSatna  , Jalna  , Sonipat  , Kurnool  , Ichalkaranji  , Rajahmundry  , Durg  , Hapur  , Deoli  , Ozhukarai  , Tirupati  , Gandhinagar  , Bathinda,Avadi  , Baranagar  , NangloiJat  , Karimnagar  , Srirampur  , Bijapur  , Sagar  , Bharatpur  , Anantapur  , SriGanganagar  , Kapra,Bihar  , Sharif  , Ratlam  , Farrukhabad  , Raichur  , North Dumdum  , Ramagundam  , Tiruvottiyur  , Hosapete  ,  Bidar  , Arrah  , Panvel,Ambernath  , Loni  , Kochi (Cochin)  , Uluberia  , Dhanbad  , Bidhan Nagar  , Rewa  , New Delhi  , Pali,Navghar  , Purnia  , Imphal and Mirzapur

Italian MarbleItalian Marble FlooringItalian Marble TypesGranitesIndian Marbles

 

Dharmeta Marble, Dharmeta Marble tiles, Dharmeta Marble mines, Dharmeta Marble slab, Dharmeta Marble block,Dharmeta Marble price, Dharmeta Marble Cost, Dharmeta Marble supplire, Dharmeta Marble kishangarh, Italian Marble, Italian Marble Flooring, Italian Marble Price, Katni Marble, Italian Marble Flooring Designs, Kishangarh, Egyptian Marble